Вести

У Књажевцу Српска Напредна Странка прва предала потписе

Српска напредна странка је заједно са својим коалиционим партнерима - “Уједињеном сељачком странком Србије”, “Партијом Уједињених пензионера Србије и Социјалдемократском странком Србије” у рекордном року скупила значајно већи број потписа него што је потребно да би се предала локална листа.

Локалну листу смо, свега неколико сати након расписивања избора, предали Општинској изборној комисији. Ми на ове изборе излазимо под слоганом “Заједно можемо све” а то смо и вечерас доказали - дошли смо сви заједно и страначки и са својим коалиционим партнерима. Дошли смо у тиму који ће водити ову кампању, водити Књажевац у наредном периоду, а у њему има и старих и младих и мушкараца и жена, пољопривредника и успешних привредника, просветних радника, лекара, људи који живе у граду и на селу. Хоћемо да том разноликошћу покажемо да заједно можемо све. Књажевац, када Књажевчани сви заједно раде за њега, може да стигне далеко даље него што то ико од нас може и да замисли”, рекао је председник ОО СНС-а Милан Ђокић.

Изборна листа “Александар Вучић - ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ”, након провере и проглашења од стране општинске изборне комисије, добиће број 1 на гласачком листићу.