Вести

Отварање новог производног погона фабрике SCS.plus у Књажевцу

Књажевац је добио нови погон компаније “SCS.plus” у коме ће се производити производи од бризгане и дуване пластике. У Подвису, где успешно ради већ две деценије, “SCS.plus” је симболичним полагањем камена темељца означио почетак градње још једног погона.

Омладина СНС - а у друштву страначких активиста и кандидата на одборничкој листи разговара са грађанима Књажевца

Данас, као и претходног дана, омладина Српске напредне странке у друштву страначких активиста, представника општинског одбора и кандидата на одборничкој листи за предстојеће изборе, разговара са грађанима Књажевца и промовише материјал у коме су представљени планови за будућност. ⁣

Омладина Српске напредне странке, представници општинског одбора и одборнички кандидати

Омладина Спрске напредне странке, представници општинског одбора и одборнички кандидати данас су у друштву страначких активиста разговарали са грађанима општине Књажевац и делили промо материјал у коме су представљени најважнији резултати наше највеће странке у Србији, као и планови за будућност у оквиру пројекта “

Посета ОО СНС-а након реновирања сеоског дома у Каличини и разговор са мештанима

У јучерашњој посети селу Каличина, председник општинског одбора СНС-а и општине Књажевац Милан Ђокић и његови сарадници разговарали су са мештанима о проблемима са којима се сусреће овај део наше општине.⁣

Обилазак сеоског дома у Валевцу

Председник општинског одбора СНС-а и општине Књажевац Милан Ђокић, обишао је данас са својим сарадницима сеоски дом у Валевцу где је разговарао о предстојећим радовима на реконструкцији овог дома.

Општински одбор Српске напредне странке Књажевaц

Општински одбор Српске напредне странке у Књажевцу најоштрије осуђује најбруталније увреде и претње деци председника Александра Вучића.
Покушајима криминализације Данила Вучића, и њему и осталој деци Александра Вучића се ставља мета на чело! То не сме бити манир и начин политичке борбе!

Реконструкција водовода најважнији посао у последњим деценијама

Председник Општинског Одбора Српске напредне странке у Књажевцу и председник општине Књажевац Милан Ђокић обишао је данас са сарадницима радове на реконструкцији магистралног цевовода пречника 500 милиметара од Бањице до Сињег вира.

Pages