Вести

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! СРЕЋАН УСКРС

Свим грађанима и људима добре воље који прослављају Ускрс честитамо највећи хришћански празник Васкрсење Христово, уз радосни поздрав - ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ⁣

Поделите радост са својим најмилијима у здрављу и миру. ⁣

СРЕЋАН УСКРС!

Историјска победа Српске Напредне Странке

Трећег априла на изборима још једна историјска победа Спрске напредне странке, пристојног Књажевца који жели бољу будућност, мир, стабилност и сигурност за себе и своју децу.

Хвала на поверењу, ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ!

Александар Вучић
Српска напредна странка
Milan Djokic

У Књажевцу одржана највећа конвенција

Општински одбор Српске напредне странке Књажевац, 31.03.2022 године је у Дому културе, одржао највећу конвенцију у историји вишестраначја у Књажевцу, где је поред препуне сале, испред у холу остало још неколико стотина грађана.

ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ
Александар Вучић
Милан Ђокић

Уговори суфинансирања инвестиционог одржавања стамбених зграда u Књажевцу

У Регионалном центру потписани уговори за реализацију суфинансирања активности инвестиционог одржавања и унапређења својстава стамбених и стамбено-пословних зграда на територији општине Књажевац.

Председник ОО СНС-а и одборнички кандидати разговарали са мештанима

У јучерашњој посети селу Горње Зуниче, председник општинског одбора СНС-а и општине Књажевац Милан Ђокић, његови сарадници и одборнички кандидати разговарали су са мештанима о резултатима досадашњих радова и плановима за даљи развој села као и о реконструкцији Дома и моста.

Омладина заједно са руководством СНС-а и кандидатима на одборничкој листи разговарали са грађанима

Данас је омладина Српске напредне странке у друштву страначких активиста, представника Општинског одбора и кандидата на одборничкој листи за предстојеће изборе, разговарала са грађанима Књажевца и промовисала материјал у коме су представљени планови за будућност. ⁣

Руководство и чланови СНС - а разговарали са житељима у Минићеву

У Минићеву је јуче организован штанд Српске напредне странке, који је приликом обиласка радова у овој највећој месној заједници у општини Књажевац, посетио и председник Општинског одбора СНС, Милан Ђокић са сарадницима.

Pages