Вести

Општински одбор Српске напредне странке Књажевaц

Општински одбор Српске напредне странке у Књажевцу најоштрије осуђује најбруталније увреде и претње деци председника Александра Вучића.
Покушајима криминализације Данила Вучића, и њему и осталој деци Александра Вучића се ставља мета на чело! То не сме бити манир и начин политичке борбе!

Реконструкција водовода најважнији посао у последњим деценијама

Председник Општинског Одбора Српске напредне странке у Књажевцу и председник општине Књажевац Милан Ђокић обишао је данас са сарадницима радове на реконструкцији магистралног цевовода пречника 500 милиметара од Бањице до Сињег вира.

Ребаланс буџета за историјски најважнији пројекат

Овај ребаланс буџета биће, надам се упамћен по почетку изградње суштински најважнијег пројекта у историји Књажевца, казао је председник Општинског Одбора Српске напредне странке и председник Општине Књажевац Милан Ђокић.

Уговори до краја децембра, премије након Нове године

Због ниске откупне цене вишње и због приноса, који је значајно подбацио ове године, општина Књажевац је определила средства за премирање вишања са три динара по килограму. На конкурс се јавило близу хиљаду пољопривредних газдинстава, казао је Марко Стојановић, члан Општинског одбора.

СНС : Не политика снајпера, већ политика нових радних места

Политика Српске напредне странке није политика снајпера, вешала, лажи и клевета, већ политика нових километара путева, нових хектара воћа, нових радних места, казао је председник СНС-а Књажевац и председник општине Књажевац, Милан Ђокић.

Pages