Вести

Општински одбор Српске напредне странке Књажевац

Oпозициони лидери су безброј пута па и данас показали да им ништа није свето, да газе и преко мртвих не би ли се докопали фотеља изазвајући нереде.
Док цела Србија пати и жали за жртвама највећих трагедија у историји модерне Србије, лидери опозиције су данас организовали протест под слоганом ,,против насиља", на којем су позвали на убиство председника Александра Вучића, а један од организатора Милован Бркић Тарабица отворено је то рекао и пред камерама. Да не заборавимо и Срђана Миливојевића који је објавио да ће председников брат и син завршити као Гадафи. Њихов протест против насиља је био позив за насиље.

Оно што нико у свету није урадио након оваквих трагедија, а председник Вучић јесте, одмах након првог монструозног масакра најавио је мере, а након другог терористичког чина још ригорозније.
Општински одбор Српске напредне странке Књажевац најоштрије осуђује данашњи позив на убиство председника Александра Вучића и његове породице и позива надлежне органе да најзад реагују и ове злотворе сместе иза решетака, где им је и место. Грађани Србије ће увек бити уз Вучића!

Живеће Александар Вучић!
ОО СНС КЊАЖЕВАЦ