Вести

СНС Књажевац : Велика подршка Вучића за развојне пројекте Књажевца

У намери да провери степен реализације договорених пројеката, председник Републике Србије Александар Вучић у среду је, ненајављено посетио Калну, казао је на редовној конференцији за новинаре у Општинском одбору СНС-а председник општинског одбора и председник општине Милан Ђокић. Ђокић је коментарисао и посету министра Небојше Стефановића, и потврдио је наводе на друштвеним мрежама да је председник Вучић у Дебелици обишао породицу трагично настрадале Станике Глигоријевић.

Општину Књажевац је по други пут у задња три месеца посетио председник Александар Вучић. Разлог посете била је његова жеља да се лично увери у степен реализације пројеката које је најавио приликом своје прве посете, да види како напредују радови, који су започети са републичког и локалног нивоа. Разговарали смо и о развојним приоритетима општине Књажевац, капиталним инвестицијама, и добили смо велику дозу разумевања за пројекте који ће у привредном и туристичком смислу,променити живот Књажевчана. Председник Вучић посетио је породицу Богдановић у Кални и ту смо разговарали о даљим перспективама развоја Старе планине, термо - минералног изворишта Бањица, као и о многим другим инфраструктурним пројектима, рекао је председник Ђокић.

Ђокић је коментарисао недавну посету Министра Небојше Стефановића, као и наводе на друштвеним мрежама да је председник Вучић у Дебелици обишао породицу Станике Глигоријевић, која је трагично настрадала на наплатној рампи Дољевац.

"Да, информација је тачна. Председник Вучић је посетио породицу Станике Глигоријевић. Њеним синовима и супругу је изразио саучешће и то је урадио без икакве пумпе, без камера, медија, људски, без жеље да на било који начин тргује са несрећом те породице. Трагедију породице Глигоријевић многи политичари покушавали су да валоризују кроз јефтине страначке поене, немајући разумевање и емпатију за муку коју та породица има. Председник Вучић је то урадио на другачији начин. Није дошао хеликоптером у Дебелицу, отишао је сам, изразио саучешће и макар разговором покушао да ублажи трагедију коју та породица доживела", казао је Милан Ђокић.