Вести

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин посетио Књажевац

Председник Покрета социјалиста и министар унутрашњих послова Александсар Вулин присуствовао је оснивању Општинског одбора своје партије у Књажевцу.

На челу Општинског одбора је Игор Николић, а овом приликом представљени су и чланови Одбора.

"Поносан сам и захвалан сам што је Српска напредна странка одлучила да Александар Вучић буде председнички кандидат Српске напредне странке, самим тим он је и председнички кандидат Покрета социјалиста. Александар Вучић је председнички кандидат свих слободномислећих људи, свих којима је стало до слободне и усправне Србије.

Поносан сам и захвалан што је Српска напредна странка одлучила да кандидује Александра Вучића за председника Србије што значи да није поклекла пред силом великих, да се није поколебала и поломила, да неће одустати од политике војне неутралности и заштите Срба где год да живе", истакао је лидер Покрета социјалиста Александар Вулин.

Председник Општине Књажевац и члан Главног одбора СНС-а, Милан Ђокић рекао је у свом говору на овом скупу да се општина Књажевац интензивно развија, а осврнуо се и на предстојеће изборе.

„Ми имамо резултате, иза нас имамо дела која говоре, имамо визију будућности Србије, онакве каква желимо да буде. Имамо човека који је најбољи државник кога је Србија икад имала, Александра Вучића. Драги пријатељи, пред нама су избори, много је лажи против нас, а пред нама само оно шта имамо. Ми имамо једни друге, ми имамо истину, и ми имамо два Александра, који заједно побеђују, јер заједно можемо све,” рекао је Милан Ђокић.