Вести

Општински одбор Српске напредне странке Књажевaц

Општински одбор Српске напредне странке у Књажевцу најоштрије осуђује најбруталније увреде и претње деци председника Александра Вучића.
Покушајима криминализације Данила Вучића, и њему и осталој деци Александра Вучића се ставља мета на чело! То не сме бити манир и начин политичке борбе!

Најоштрије осуђујемо такво понашање оних који услед неспособности да се надмећу идејама и резултатима, прибегавају најбеднијим нападима на породицу и децу.⁣
Нисмо одступили и нисмо се склонили олошима који су прошле године претили и деци председника општине Књажевац.⁣
То немамо право ни због своје, али ни због друге деце и баш то је разлог што ћемо и у наредном периоду давати све од себе да Књажевац и Србија буду још лепши, бољи и пристојнији.

Српска напредна странка ради и на још хиљаду фронтова правећи од Србије модерну и успешну европску земљу. Баш због тога нас нападају све чешће и немилосрдније не штедећи ни наше породице, почевши од председника Александра Вучића па до локалних функционера. Ти напади су за нас путоказ и нећемо се либити да останемо доследни и да на мржњу, бес и физичко насиље и даље одговарамо радом, пристојношћу и резултатима који су из дана у дан све видљивији.⁣

ОО СНС Књажевац⁣