Вести

Нова улагања у спорт и образовање

Председник Привременог органа i OO СНС Милан Ђокић са члановима и сарадницима обишли су вртиће у Књажевцу, као и Градски стадион.

Образовање и услови рада у књажевачким школама и вртићима су на високом нивоу, те се тако, улаже доста како би најмлађи суграђани имали управо то - квалитетан боравак у васпитно-образовним установама и максимално добре услове за даље образовање.

“Локална самоуправа је издвојила значајна средства за реконструкцију свих објеката Предшколске установе. Тренутно су завршени радови у вртићу “Наша радост” - у холу вртића постављене су нове подне плочице, окречен је и хол, одрађена је репарација ормарића. У холу вртића “Црвенкапа” у току су радови - у самом улазу вртића подне плочице су замењене новим, а биће урађен и сам улаз у вртић. Ускоро ће се радити ограда у вртићу “Наша радост”, а радиће се и реконструкција целог кровног покривача у вртићу “Црвенкапа”, заједно са терасом, али и санација два тоалета” каже Тијана Стојановић директорка ПУ “Бајка”.

Значајно су побољшани и услови за спортисте, изграђени терени као и свлачионице и тоалети у спортским халама. Оваквим улагањима, општина Књажевац постиже свој циљ - а то је да млади имају довољно разлога да у свом граду граде светлију будућност.