Вести

Милан Ђокић: Предложићемо отпис камате на дуговања за комуналне услуге

"Предложићемо јавним предузећима да пруже могућност отписа камате грађанима који имају нагомилана дуговања за комуналне услуге", поручио је недавно председник ОО СНС Књажевц и Општине Књажевац , Милан Ђокић.

"Као Општинско већа, предложићемо јавним комуналним предузећима, која пружају услуге грађанима, било да се ради о грејању, водоснабдевању, или одношењу смећа, да пруже могућност отписа камате свима онима који имају нагомилана дуговања, уз потписивање репрограма.

То је и до сада било могуће у ЈКП "СТАНДАРД", али у "Топлани" није. Препоручићемо то и "Топлани" и дати рок до нове године да сви они којима су се нагомилала дуговања из разних разлога, потпишу репрограм и на тај начин се ослободе камате.

Циљ нам је да помогнемо онима који су у стању реалне социјалне потребе, а имају велика дуговања за грејање, или водоснабдевање, на тај начин што ћемо отписати камату.Сви они који су у стању социјалне потребе могу да очекују и даље солидарност локалне самоуправе и општинских јавних предузећа са њима."