Вести

Изборна Скупштина ОО СНС у Књажевцу: Милан Ђокић изабран за председника општинског одбора СНС-а

У препуној сали Дома културе у Књажевцу одржана је Изборна Скупштина Општинског одбора СНС. Јавним гласањем, једногласно, за председника Општинског одбора изабран је Милан Ђокић, председник општине Књажевац. Предлог да се на ту функцију изабере Милан Ђокић, образложио је народни посланик Бранислав Јосифовић.

“Сви смо сведоци да смо са Миланом Ђокићем на челу, у претходних 10 година, потпуно променили изглед града, смањили незапосленост на ниво просека од 8,9%, отварали нове фабрике, улагали у наше школе и у наше вртиће. Позивам вас да и на гласању још једном подржимо предлог да господин Милан Ђокић буде председник Општинског одбора СНС у Књажевцу и у наредном мандатном периоду”, рекао је Јосифовић.

“Драги пријатељи, част је видети све ове људе овде и то што смо сви ми заједно део једног тима који мења Књажевац, а који је само део великог тима који мења Србију, а који предводи наш председник Александар Вучић. Србија више није исто место за живот као што је била пре 10 година. Сви смо сведоци да се Србија мења на боље и сви ми морамо да и даље дајемо мали допринос ко колико може даљем напретку Србије и морамо да дајемо подршку нашем председнику који се бори лавовски да Србија постане лидер овог дела Европе. Данас смо одржали Изборну скупштину на којој је било присутно 56 делегата. Српска напредна странка је у Књажевцу најјача политичка организација од када постоји вишестраначје, бележи резултате које није забележила ниједна странка. Трудимо се да са нашим суграђанима живимо, да делимо са њима њихове проблеме, да их помажемо у свакодневном раду, да препознајемо све оно што њих тишти и боли, да уређујемо како град, тако и села, да водимо рачуна и о пољопривредницима и о радницима, деци, спортистима, култури и свим сегментима живота. Трудимо се да са нашим грађанима дишемо истим плућима, да будемо сви једна велика породица, а када је тако, онда некој политичкој организацији предизборна кампања није ни потребна”, рекао је Милан Ђокић, председник ОО СНС.